آشپزباشی
ابتدا سفیده و زرده تخممرغها را از هم جدا كنید. سفیدهها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد زردهها را جداگانه بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. سپس آرد را به زردهها بیفزائید. حالا شیر، كره و نمك را، كمكم به مایه بیفزائید. در انتها، سفیدهها را افزوده و به آرامی مخلوط كنید.
اینك تابه مناسبی را با قدری روغن چرب سازید و هر بار قدری از مایه درون آن بریزید و هر دو طرفش را برشته كنید. حالا پنكیكها را به عسل و شكلات آغشته كنید و روی هم بچینید و یكساعت در یخچال بگذارید. بعد برش بزنید و نوشجانكنید.