آشپزباشی - آرزو گنجی
شکر،آرد ذرت،نمک،شکلات و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم،پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظی به دست آید.
آن گاه کرم را از روی حرارت بردارید و زردۀ تخم مرغ ها را به آن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا تخم مرغ نبندد!
سپس کرم را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید و 2 دقیقۀ دیگر هم بزنید.
حالا اجاق را خاموش کنید و کره و وانیلین را درون پودینگ بریزید و مخلوط کنید.
اکنون پودینگ را در ظرف های مناسب دسر بریزید و همینکه خنک شد رویش را با خامۀ فرم گرفته و شکلات بیارائید.