آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه دوغ و مخلوط الک کرده مواد خشک را به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
سپس آب پرتقال و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و این مایه را در قالب بریزید.
حالا بلوبری و آلو را رویش بپاشید و کیک را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر بپزید.