آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف و دیواره قالب عمیق کیک را به قطر 23 سانتیمتر با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را نیز چرب کنید.
آنگاه آرد، ادویه و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به آن بیفزائید. سپس کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
حالا شکر، میوههای خشک، مربا، پوست پرتقال و آجیل را به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.
اکنون شیر و روغن مایع را با هم مخلوط کنید و بیکینگسودا را در سرکه حل نمائید. آنگاه مخلوط شیر و روغن و بیکینگسودای حل کرده را درون مخلوط آرد و میوههای خشک بریزید و با قاشق فلزی هم بزنید.
سپس مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت و نیم تا دو ساعت در فر بپزید.
همینکه کیک خنک شد، رویش را با کرم کرهای بپوشانید (کرم را صاف نکنید و با پالت به آن شکل نامنظم بدهید) و با کوکیهای کاپوچینو و مرنگ بیارائید.
روش تهیه کرم کرهای: 300 گرم کره را با همزن برقی بزنید و مخلوط 500 گرم پودر شکر و یک قاشق سوپخوری آرد ذرت را کم کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.
آنگاه 2 قاشق چاپخوری وانیل شکری را درون کرم بریزید و چنانچه کرم بیش را از حد سفت بود، اندکی شیر به آن بیفزائید.
یادآوری: چنانچه بخواهید این کیک را در دو طبقه (مانند تصویر) آماده کنید، نصف دیگری از مواد لازم کیک را فراهم کنید و در قالب کوچکتری به قطر 17 سانتیمتر بریزید.