آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
آرد، نمك، شكر و مایه خمیر را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه كره، پنیر، تره و پیازچه را به آن بیفزائید و این مواد را در وسط كاسه جمع كنید. سپس شیر و آب را به مواد خشك اضافه كنید تا به صورت خمیر در آید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت تقریبی 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم نگهدارید تا حجمش 2 برابر شود.
اكنون حجم خمیر را با فشار دست بخوابانید و به مدت 1 دقیقه ورز دهید. حالا خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم كنید و به شكل رول در آورید.
سپس آنها را به هم ببافید و در سینی پوشیده از كاغذ روغنی بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه، كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اینك روی خمیر را با تخممرغ زرین كنید و در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. بعد دمای فر را به 180درجه سانتیگراد، كاهش دهید و 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی كه نان طلائی رنگ شود، بپزید.