تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابا رحیمی
همه مواد لازم را در کاسه دستگاه همزن برقی بریزید و با مفتول مخصوص خمیر هم بزنید تا خمیر مناسبی بهدستآید (چنانچه خمیر سفت بود، قدری شیر و اگر شل بود، قدری آرد به آن بیفزائید). آنگاه خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.
حالا خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپ درآورید. سپس توپهای خمیری را با فاصله، در سینی چربکرده شیرینیپزی بچینید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر، کنار بگذارید.
اکنون روی خمیر را با فشار دستتان، اندکی تخت کنید و رویشان چنگال بزنید. روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و 30 دقیقه دیگر، به آن استراحت دهید. حالا نانها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.