Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

نان عسلی

نان عسلی

shooroshirin

0 1

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

آرد نان  500 گرم

پودر مایه خمیر  10 گرم

نمک 10 گرم

عسل  100 گرم

روغن مایع 70 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

شیر 150 میلی‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

 مواد لازم برای روی نان:

زرده تخم‌مرغ یک عدد

شیر یک قاشق سوپخوری

روغن مایع یک قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

آرد، نمک و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید و عسل، روغن مایع،‌تخم‌مرغ‌ها و زرده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دیگری بریزید و با مفتول دستی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه شیر را گرم کنید (دمای 38 درجه سانتیگراد) و درون مخلوط عسل بریزید و هم بزنید.

سپس مواد خشک را کم کم بیفزائید و مخلوط کنیدتا خمیر مناسب و لطیفی حاصل شود.

حالا خمیر به دست آمده را 5 دقیقه روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه بزرگ و چرب کرده قرار دهید.

اکنون روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را تقریباً دو ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

اکنون خمیر را سه قسمت کنید. بصورت گیس بافت درآورید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

حالا روی خمیر را با دستمال تمیزی بپوشانید و یکساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

آن‌گاه روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ شیر و روغن مرطوب کنید و نان را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اکنون نان را روی توری سیمی خنک کنید.

برچسب ها: نان عسلیآشپزباشینان خونگیآرزو مقدمطرز تهیه انواع نانمواد لازم برای تهیه نان عسلی تعداد بازديد: 1445 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است