آشپزباشی - آرزو مقدم
آرد، نمک و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید و عسل، روغن مایع،تخممرغها و زرده تخممرغها را در کاسه دیگری بریزید و با مفتول دستی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه شیر را گرم کنید (دمای 38 درجه سانتیگراد) و درون مخلوط عسل بریزید و هم بزنید.
سپس مواد خشک را کم کم بیفزائید و مخلوط کنیدتا خمیر مناسب و لطیفی حاصل شود.
حالا خمیر به دست آمده را 5 دقیقه روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه بزرگ و چرب کرده قرار دهید.
اکنون روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را تقریباً دو ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
اکنون خمیر را سه قسمت کنید. بصورت گیس بافت درآورید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
حالا روی خمیر را با دستمال تمیزی بپوشانید و یکساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
آنگاه روی خمیر را با زرده تخممرغ شیر و روغن مرطوب کنید و نان را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اکنون نان را روی توری سیمی خنک کنید.