Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

نان گوجه‌فرنگی و ریحان

نان گوجه‌فرنگی و ریحان

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 1 قرص نان

شیر گرم .............250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آرد نان ..............500 گرم

نمک............. 1 قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر................ 12 گرم

شکر............... 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون یا ذرت .....................60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

گوجه‌فرنگی خشک..................  یک‌دوم پیمانه(خرد کرده)

ریحان تازه (خرد کرده) ...................2 قاشق سوپخوری

 

 

آشپزباشی – افسانه ظروفی :

 

روش‌تهیه

شیر، 250 گرم از آرد و باقیماندة مواد لازم را به‌جز گوجه‌فرنگی و ریحان در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه باقیماندة آرد را کم کم بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسة چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا حجمش افزایش پیدا کند (حدود 1 ساعت). حالا هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و آن را دوباره اندکی ورز دهید. سپس گوجه‌فرنگی و ریحان را به خمیر بیفزائید و خمیر را به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 30-45 دقیقة دیگر، ‌در جای گرم نگه دارید تا حجمش زیاد شود. اکنون روی خمیر شیر بمالید و اندکی آرد بپاشید و رویش برش‌هایی ایجاد کنید. اینک نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

 

ریحان : ریحان به دلیل دارا بودن کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن، سرشار از ویتامین A است. در واقع بتاکاروتن می‌تواند به ویتامین A تبدیل شود. بتاکاروتن جلوی تشکیل رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد و اجازه اکسیده شدن کلسترول در رگ‌های خونی را نمی‌دهد. بدین ترتیب احتمال سکته‌های قلبی و مغزی به حداقل می‌رسد.

 

یادآوری : مصرف این نان همراه با انواع سوپ و سالاد، دلچسب و مطلوب است.

برچسب ها: ناننان خانگینان ریحانطرز تهیه نان ریحاننان گوجه فرنگی و ریان تعداد بازديد: 821 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است