آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
مایهخمیر، یك قاشق سوپخوری از شكر و آب را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود.
آنگاه آرد و نمك را در كاسهی دیگری بریزید و باقیماندهی شكر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.
سپس كره، تخممرغها، شیر و مایهخمیر عمل آمده را نیز اضافه كنید و مواد را كاملاً با هم مخلوط نمائید تا خمیری به دست آید.
حالا خمیر را خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسهی چربكردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اكنون خمیر را ده قسمت كنید و هر قسمت را به شكل دایره باز كنید و از مواد میانی در وسط خمیر دهید و لبههای خمیر را به كمك قلممو با آب نمناك كنید.
حالا خمیر را رول كنید و به شكل هلال در آورید و چندین برش روی خمیر ایجاد نمائید. اكنون خمیرهای فرمداده را در سینی چربكرده، با فاصله از هم قرار دهید.
اینك روی خمیرها را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره حجیم شوند.
حالا روی خمیرها را با زردهی تخممرغ و خامه، مرطوب سازید و در فرگرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و طلائی رنگ شوند.
روش تهیهی مواد میانی
بادام، شكر، هل و سفیدهها را، با هم مخلوط سازید تا به شكل خمیر درآید.