آشپزباشی - آرزو مقدم
شیر را همراه با کره روی حرارت بگذارید تا کره آب شود و دمایش به حدود 38 درجه سانتیگراد برسد.
آنگاه مایه خمیر، نمک، شکر و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و هم بزنید.
حال آرد را کمکم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را به مدت ده دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده مناسبی قرار دهید.
رویش را بپوشانید و در حدود 2 ساعت در دمای محیط (نسبتا گرم) نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
اکنون خمیر را به چانههای مساوی تقسیم نمائید و هر یک را با وردنه به شکل دایره باز کنید.
آنگاه قدری کرم پرتقالی وسط خمیر بمالید و دو لبه دایره را روی هم تا کنید و رول نمائید.
مراقب باشید که دو سر خمیر کاملا بسته باشد تا کرم بیرون نریزد!
حالا رولهای خمیر را در قالبهای چربکرده مافین بگذارید و رویشان کره آبکرده بمالید.
اینک 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید و بعد نان را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه نانها خنک شدند، رویشان اندکی پودر شکر بپاشید.
روش تهیه کرم پرتقالی
همه مواد را بجز کره در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.
آنگاه کره را اضافه کنید و کرم را از روی حرارت بردارید. غلظت کرم میباید از فرنی بیشتر باشد.