آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید. و زرده تخممرغها را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
حالا پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه نمائید و بعد مخلوط الک کرده آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بدست آید.
سپس خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر، در سینی بچینید.
آنگاه روی خمیرها را با چنگال بفشارید تا رویشان خطوطی ایجاد شود. اکنون شیرینیها را به مدت تقریبی 8-10دقیقه، در فر بپزید. همینکه خنک شدند، رویشان را با مربای پوست پرتقال و خلال پسته بیارائید.