ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و دو دایره به قطر 23 سانتیمتر روی آن بکشید. سفیده تخممرغها و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.
آنگاه شکر را کمکم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شکر حل شود و مرنگ براقی به دست آید. سپس فندق و آرد ذرت را بیفزائید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا مایه، صاف و یکدست شود.
حالا مایه بهدست آمده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و داخل دایرههای روی کاغذ را با آن پر کنید و رویش را به کمک پالت صاف نمائید.
سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید و مرنگ را به مدت تقریبی 80-90 دقیقه، بپزید. همینکه مرنگ کاملا خنک شد، بینشان کرم قهوه بمالید و رویش را با پودر شکر و پرک بادام بیارائید.
اینک آن را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید و بعد میل کنید.
روش تهیه کرم کرهای قهوه: قهوه، شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. زردههای تخممرغ را در کاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید.
سپس کمکم شربت قهوه را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود و مایه، پشت قاشق چوبی را بپوشاند. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
اینک کره را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا مخلوط تخممرغ و قهوه را کمکم درون کره بریزید و همچنان با همزن برقی بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.