Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

مرنگ با کرم قهوه

مرنگ با کرم قهوه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

سفیده تخم مرغ 4 عدد

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

شکر 200 گرم

فندق آسیاب کرده 200 گرم

آرد ذرت  1 قاشق سوپخوری

پودر شکر برای روی شیرینی به میزان لازم

پرک بادام برشته کرده برای روی شیرینی 30 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم کره‌ای قهوه:

قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری

شکر 150 گرم

آب ولرم 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

زرده تخم مرغ 3 عدد درشت

کره نرم 250 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و دو دایره به قطر 23 سانتیمتر روی آن بکشید. سفیده تخم‌مرغ‌ها و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.

آن‌گاه شکر را کم‌کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شکر حل شود و مرنگ براقی به دست آید. سپس فندق و آرد ذرت را بیفزائید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا مایه، صاف و یکدست شود.

حالا مایه به‌دست آمده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و داخل دایره‌های روی کاغذ را با آن پر کنید و رویش را به کمک پالت صاف نمائید.

سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید و مرنگ را به مدت تقریبی 80-90 دقیقه، بپزید. همینکه مرنگ کاملا خنک شد، بینشان کرم قهوه بمالید و رویش را با پودر شکر و پرک بادام بیارائید.

اینک آن را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید و بعد میل کنید.

روش تهیه کرم کره‌ای قهوه: قهوه، شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. زرده‌های تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید.

سپس کم‌کم شربت قهوه را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود و مایه، پشت قاشق چوبی را بپوشاند. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

اینک کره را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا مخلوط تخم‌مرغ و قهوه را کم‌کم درون کره بریزید و همچنان با همزن برقی بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانانواع مرنگمرنگ با کرم قهوه تعداد بازديد: 1401 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است