Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

اسپاگتی کدو

اسپاگتی کدو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

اسپاگتی......................... 250 گرم

سیر، نازک ورقه شده.................. 4 حبه

روغن زیتون............... 3 قاشق سوپ‌خوری

کدوسبز، ژولینی شده.................... 4 عدد (حدود 7 پیمانه)

کدو زرد، ژولینی شده................. 2 عدد (3 پیمانه)

نمک و فلفل.............. به مقدار لازم

آب لیمو ترش تازه.................. 2 قاشق سوپ‌خوری

رنده پوست لیمو................. 1 قاشق سوپ‌خوری

پنیر گودا رنده شده................ یک‌دوم پیمانه

ریحان تازه خرد شده.............. یک‌دوم پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده (به دلخواه) .....................به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

اسپاگتی را در آب جوش و کمی نمک بپزید تا مغزپخت شده ولی له نشود و آب‌کش کنید. سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا بوی آن بلند شود ولی رنگ نگیرد (حدود 30 ثانیه)، سپس کدوها را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و یک تا دو دقیقه تفت دهید و بعد آب لیموترش و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم تفت دهید. شعله را خاموش کنید و اسپاگتی، پنیر گودا و ریحان را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، سپس در بشقاب سرو ریخته و به دلخواه با پنیر پارمزان تزیین نمایید.

نکته:

«ژولین» نام نوعی از برش سبزیجات می‌باشد به شکل رشته‌ای نازک است که می‌توان این کار را با دست یا دستگاهی به نام ماندولین (Mandoline) انجام داد.

برچسب ها: غذای گیاهیماکارونیغذای رژیمیاسپاگتی کدو تعداد بازديد: 365 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است