روشتهیه
اسپاگتی را در آب جوش و کمی نمک بپزید تا مغزپخت شده ولی له نشود و آبکش کنید. سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا بوی آن بلند شود ولی رنگ نگیرد (حدود 30 ثانیه)، سپس کدوها را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و یک تا دو دقیقه تفت دهید و بعد آب لیموترش و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم تفت دهید. شعله را خاموش کنید و اسپاگتی، پنیر گودا و ریحان را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، سپس در بشقاب سرو ریخته و به دلخواه با پنیر پارمزان تزیین نمایید.
نکته:
«ژولین» نام نوعی از برش سبزیجات میباشد به شکل رشتهای نازک است که میتوان این کار را با دست یا دستگاهی به نام ماندولین (Mandoline) انجام داد.