Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

شامی رودبار

شامی رودبار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده مخلوط........................ 300 گرم

پیاز، رنده‌شده................ 2 عدد

جعفری و ریحان خردشده....................... یک دسته کوچک

گلپر...................... 2 قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن مایع.................... به مقدار لازم

رنده پوست لیموترش.............. 1 قاشق سوپ‌خوری

ریحان خشک بنفش...............1 قاشق سوپ‌خوری

گوجه‌فرنگی................... 5 عدد

رب گوجه‌فرنگی ...................1 قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون...................... به مقدار لازم

روش‌تهیه

گوشت را با پیاز همراه با جعفری، ریحان، 2 قاشق گلپر، نمک، فلفل، زردچوبه، رنده پوست لیمو و ریحان بنفش خشک مخلوط کرده و به صورت شامی‌های کوچک سرخ کنید و کنار بگذارید. آب را جوش بیاورید، روی گوجه‌ها را با چاقو به‌عللاوه (+) بزنید و در آب جوش بیندازید و پوست گوجه‌ها را گرفته و درشت خرد کنید. در یک ماهی‌تابه کمی روغن و کمی زردچوبه ریخته و یک قاشق رب را سرخ کنید و گوجه‌فرنگی‌ها را افزوده و دو لیوان آب بریزید و نمک و فلفل و گلپر اضافه کنید تا گوجه‌ها بپزد و سس غلیظ شود، سپس شامی‌ها را در آن قرار دهید و 15 دقیقه در سس بپزید و هنگام سرو روی آن روغن زیتون ریخته و سرو نمایید.

 

یادآوری

در شامی رودباری از سبزی «پلنگ مشت» یا «پلنگ مشک» استفاده می‌شود که در آن محل قابل تهیه است و خیلی خوش‌بو می‌باشد، به جای آن از ریحان بنفش خشک و پوست لیمو استفاده کردیم که در دسترس همه است و عطرش تقریباً مشابه عطر و بوی آن می‌باشد تا همه بتوانند این شامی خوش‌مزه را تهیه کنند. تفاوت دیگر این شامی با شامی‌های شهرهای دیگر روغن زیتون می‌باشد که با آن سرخ می‌شود و چون این روغن برای سرخ‌کردن مناسب نیست بعد از سرخ‌شدن و تهیه هنگام سرو روی آن روغن زیتون ریخته می‌شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتیطرز تهیهشامیشامی رودباریطرز تهیه شامی رودباری تعداد بازديد: 356 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است