روشتهیه
گردوها را بسایید و در غذاساز بزنید تا نرم شود. در قابلمه کمی روغن ریخته و گردوها را در آن تفت دهید، یک قاشق چایخوری زردچوبه افزوده و رب گوجه و رب انار و پیازداغ را بیفزایید و آب را هم اضافه کرده و فسنجان را جا بیندازید. چند بار آب سرد یا یخ به خورشت اضافه کنید، اواسط پخت پاچ باقلا را افزوده و خورشت را جا بیندازید و نمک و فلفل آن را اندازه کرده و همراه با کته سرو نمایید. روی خورشت را با دانه انار تزیین نمایید.
یادآوری
اگر از زودپز بودن باقلا مطمئن نیستید آن را با کمی آب و نمک بپزید و بعد به خورشت اضافه کنید چون ترشی رب انار باعث میشود دیرتر بپزد.