طرز تهیه
بادمجان را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بادمجان های خرد شده را رویش پهن کنید و رویشان روغن زیتون ، کمی نمک و زیره بپاشید و هم بزنید تا به مواد آغشته شود.سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید ، در این مدت یک بار بادمجان ها را بچرخانید تا کاملا کبابی شوند. در تابه ای گود کمی روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید. فلفل ، سیر ، زنجبیل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. عدس ، گوجه فرنگی خرد شده و فلفل سیاه و آب را اضافه کرده و هم بزنید و در تابه را بگذارید تا به جوش آید.حرارت را کم کنید 30 دقیقه مواد را بجوشانید تا عدس بپزد. گشنیز تازه را خرد کنید و به همراه بادمجان کبابی به خورش اضافه کنید و اجازه دهید جا بیوفتد. تعدادی از تکه های بادمجان را بری تزئین روی خورش کنار بگذارید.