روشتهیه
مرغ را با یک عدد پیاز، نمک و فلفل بپزید و کنار بگذارید. پیازهای خلالی را در روغن مایع سرخ کرده و زردچوبه بزنید. نیمی از پیازها را با آلوقیسی همراه با آب مرغ بپزید. کشمش را در کره سرخ کنید. گردو را هم کمی در کره تفت دهید. این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد. بقیه پیازها را در ظرف ریخته و آلوقیسی را روی آن بریزید و مرغ پخته را تکهتکه کرده و روی خورشت بریزید، خورشت را بچشید و در صورت نیاز شکر را اضافه کنید (با توجه به ذائقه). میتوانید روی غذا پیازداغ، کشمش و گردو ریخته و همراه با پلو سرو نمایید.
یادآوری
پختن این غذا در زمان عزاداریهای ماه محرم و صفر رواج دارد.
این خورشت بدون کشمش و گردو هم طبخ میشود.