تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسهی دستگاه غذاساز له كنید. آنگاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید.
حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از استخوان جدا سازید و بكوبید. اینك گندم له كرده و آب گوشت را به آن بیفزائید و هلیم را بكوبید.
اكنون هلیم را روی اجاق گرم كنید، گلاب را بیفزائید و مخلوط نمائید.
حالا هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید، روغن را داغ كنید و روی هلیم بریزید و با دارچین، خلال بادام و بوقلمون بیارائید.
یادآوری1: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تاروپود گوشت از هم جدا میشود و هلیم كشدار نمیشود!
یادآوری2: گوشت هلیم پس از پخت میباید یك پیمانه آب داشته باشد.
یادآوری3: گندم را با حرارت ملایم و بدون هم زدن بپزید.