Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

قَيلِه شورباسی

قَيلِه شورباسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پياز ..................يك عدد، متوسط

روغن...................به میزان لازم

فلفل قرمز، نمك و زردچوبه.................به ميزان لازم

گوشت گوسفند تکه شده.................نيم‌كيلوگرم، پخته

لپه....................2 قاشق سوپخوري، پخته شده

برنج خيس شده...................يك‌چهارم پيمانه

سيب‌زميني پشندي ريز.................3 عدد

تره ساطوري................5 ساقه

تخم‌مرغ درسته...................2 عدد

روش‌تهیه

پياز را تفت دهید تا طلايي شود. فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه كرده و گوشت گوسفند پخته و لپه را نیز اضافه کنید. برنج خيس شده را نیز اضافه كرده و بعد از نرم شدن برنج، سيب‌زميني پشندي را به صورت درسته داخل غذا بریزید. سپس تره‌هاي ساطوري را نیز افزوده و بعد از چند جوش، تخم‌مرغ‌ها را روي آن بشكنيد.

نکته: اين غذا مربوط به شهر اروميه است.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتیقَيلِه شورباسیطرز تهیه قَيلِه شورباسی تعداد بازديد: 691 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟