آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
قدری از روغن را در قابلمه مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه پیازداغ و زردچوبه را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال قدری آب به آن اضافه كنید و بگذارید گوشت نیمپز شود.
سپس گردو، كنجد و انار را درون گوشت بریزید، نمك، فلفل، آب انار و شكر را بیفزائید و صبر كنید خورش روی حرارت ملایم، جا بیفتد. اینك تخممرغها را نیمرو كنید، خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و نیمرو را رویش بگذارید.
یادآوری1: میتوانید به جای آب انار، از یك قاشق سوپخوری رب انار استفاده كنید.
یادآوری2: میتوانید ششانداز را با كوفتهریزه و یا بدون گوشت نیز تهیه كنید.