Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

ته‌چین بال مرغ

ته‌چین بال مرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 2 پیمانه

 

روغن مایع به میزان لازم

 

زعفران آب‌كرده به میزان لازم

 

بال مرغ 6 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، برنج را آبكش كنید. اینك در قابلمه‌ مناسبی قدری آب، روغن و زعفران بریزید. حالا بال‌های مرغ را كف قابلمه بچینید. نمك و فلفل بزنید، برنج آبكش‌كرده را بر روی بال‌ها بریزید.

اطراف آن را صاف كنید و به مدت 1 ساعت، با حرارت متوسط دم كنید تا برنج بپزد و بال‌ها برشته شوند. اكنون اطراف ته‌چین را با سبزی تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیته چینآشپزباشیته‌چین بال مرغآموزش ته‌چین بال مرغبال مرغ تعداد بازديد: 2209 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است