Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

اشكنه كاله جوش

اشكنه كاله جوش

shooroshirin

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

مــواد لازم برای 4-3 نفر:

روغن   ...............  3 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خردشده .............    2 عدد

نعناع خشك ............    1 قاشق سوپخوری

نمك و زردچوبه   ............  1 قاشق چایخوری

آب  .............   2 پیمانه

تخم‌مرغ ............    3 عدد

كشك ساییده شده  ..............   2 پیمانه

 طرز تهیه :

روغن را در ظرف بریزید و با حرارت ملایم پیاز را سرخ كنید تا طلایی رنگ شود. بعد نعناع و زردچوبه را بیفزایید و كمی كه حرارت خورد، آب را در ظرف بریزید و زمانی كه به جوش آمد، تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه بشكنید و هم بزنید تا پخته شوند. بعد كشك را بریزید و هم بزنید. حالا نمك آن را اندازه كنید و قبل از اینكه كشك به جوش بیاید، از روی حرارت بردارید و در ظرف بكشید. اشكنه را می‌توانید با نعناع و ریحان خرد شده و پیاز سفید میل نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذاهای سنتیاشکنهغذاهای ایرانیکاله جوشطرز تهیه اشکنهطرز تهیه کاله جوش تعداد بازديد: 920 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است