آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گندم را از شب قبل بخیسانید و در قابلمه مناسبی بپزید. در اواخر پخت که آب آن تمام میشود شیر را اضافه کنید و قدری هم با شیر گندم را بپزید.
حالا گندم پخته را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم شود. (در صورت دلخواه میتوانید آن را از صافی نیز رد کنید).
سپس گوشت را با پیاز، نمک و آب بپزید تا تقریبا آب گوشت به یک دوم پیمانه برسد.
اینک گوشت را از استخوان جدا سازید و با گوشتکوب دستی آن را بکوبید تا گوشت کاملا نرم شود.
هرازگاهی آب باقیمانده را افزوده و باز بکوبید و در نهایت کم کم به گندم میکس شده اضافه کنید.
گلاب را نیز بیفزائید و روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید. اکنون حلیم آماده کرده را در ظرف مورد نظر بریزید و رویش را با روغن حیوانی داغ کرده، دارچین و خلال بادام بیارائید.