Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

حلیم گندم

حلیم گندم

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گندم بدون پوست 500 گرم

شیر یک لیتر

گوشت گردن گوسفندی یک‌کیلوگرم

پیاز یک عدد متوسط

نمک به میزان لازم

گلاب یک سوم پیمانه

روغن حیوانی 3 قاشق سوپخوری

دارچین به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گندم را از شب قبل بخیسانید و در قابلمه مناسبی بپزید. در اواخر پخت که آب آن تمام می‌شود شیر را اضافه کنید و قدری هم با شیر گندم را بپزید.

حالا گندم پخته را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم شود. (در صورت دلخواه می‌توانید آن را از صافی نیز رد کنید).

سپس گوشت را با پیاز، نمک و آب بپزید تا تقریبا آب گوشت به یک دوم پیمانه برسد.

اینک گوشت را از استخوان جدا سازید و با گوشتکوب دستی آن را بکوبید تا گوشت کاملا نرم شود.

هرازگاهی آب باقیمانده را افزوده و باز بکوبید و در نهایت کم کم به گندم میکس شده اضافه کنید.

گلاب را نیز بیفزائید و روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید. اکنون حلیم آماده کرده را در ظرف مورد نظر بریزید و رویش را با روغن حیوانی داغ کرده، ‌دارچین و خلال بادام بیارائید.

برچسب ها: حلیم گندمآشپزباشیاعظم گلزارمنشحلیم خوشمزهطرز تهیه حلیممواد لازم برای تهیه حلیمغذاهای مناسب ماه رمضانسفره رمضان تعداد بازديد: 1917 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است