آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در قابلمهی مناسبی، گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید.
آنگاه لپه را بیفزائید و صبر كنید تا بپزد.
سپس برگهی زردآلو، آلو برقانی، به، گردو و نمك را اضافه كنید و بگذارید آبگوشت، كاملاً بپزد و جا بیفتد.
حالا زعفران را بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر، آبگوشت را بجوشانید.
اینك آب گوشت را در كاسهی مناسبی بكشید و مخلفات آن را برای پذیرائی در ظرف مناسب دیگری بریزید.
یادآوری: همچنین میتوانید گوشت این آبگوشت را بكوبید.