Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

يَخنی ترش (اصفهان)

يَخنی ترش (اصفهان)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت سردست و دنده گوسفند 750 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد درشت

 

فلفل، نمك، زردچوبه به میزان لازم

 

لپه 1 پیمانه

 

گردوی خردكرده 250 گرم

 

برگه‌ی زردآلو 300 گرم

 

آلو برقانی 300 گرم

 

به خردكرده 500 گرم

 

زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید.

آن‌گاه لپه را بیفزائید و صبر كنید تا بپزد.

سپس برگه‌ی زردآلو، آلو برقانی، به، گردو و نمك را اضافه كنید و بگذارید آبگوشت، كاملاً بپزد و جا بیفتد.

حالا زعفران را بیفزائید و 5‌ دقیقه‌ی دیگر، آبگوشت را بجوشانید.

اینك آب گوشت را در كاسه‌ی مناسبی بكشید و مخلفات آن را برای پذیرائی در ظرف مناسب دیگری بریزید.

یادآوری: همچنین می‌توانید گوشت این آبگوشت را بكوبید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی سنتیآبگوشتآشپزباشیآشپزی اصفهانيخنی ترشغذای اصفهان تعداد بازديد: 3798 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است