آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
مرغ را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی روی حرارت اجاق بپزید.
آنگاه تکههای مرغ و پیاز را از آب مرغ جدا کنید و گردو را در آب مرغ بریزید و با حرارت ملایم حدود یکساعت بپزید (هرازگاهی آن را هم بزنید).
سپس سبزی را در تابة مناسبی با قدری روغن تفت دهید و به مخلوط گردو اضافه کنید و اجازه دهید خورش30 دقیقه دیگر بپزید.
حالا رب انار را بیفزائید و خورش را با حرارت ملایم بپزید تا کاملا به روغن بیفتد.
اینک تکههای مرغ را در خورش قرار دهید و مجدداً 30 دقیقه دیگر خورش را بپزید تا خورش جا بیفتد.
در نهایت خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با چلو سرو نمائید.
یادآوری:
سبزی این خورش باید به سبک شمالیها سائیده شده و کاملاسرخ شود.