Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

قلیه پنیر و اسفناج

قلیه پنیر و اسفناج

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماش یك‌دوم پیمانه

 

اسفناج  1 كیلوگرم

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

روغن مایع  به مقدار لازم

 

پنیر كِرد 200 گرم

 

زعفران حل‌كرده  2 قاشق غذاخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

تمر هندی  100 گرم

 

كشك برای تزئین  به میزان لازم

 

نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم

 

كوفته ریزه سویا 12 عدد

آشپزباشی

 

ماش را از قبل بخیسانید و بپزید. اسفناج را پاك كنید، بشوئید و خرد كنید و همراه با پیاز در روغن تفت دهید آنگاه پنیر را مكعبی خردكنید و در زعفران بغلتانید تا رنگ بگیرد.

سپس ماش، اسفناج، پنیر، نمك، فلفل و آب تمر هندی را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قلیه جا بیفتد. حالا آن را در ظرف بكشید و با كشك، پیاز داغ و نعنا داغ و كوفته ریزه تزئین كنید.

یادآوری: تمر هندی را در 1 لیوان آب ولرم حل كنید و صاف نمائید.

روش تهیه كوفته ریزه سویا

50 گرم سویای خیس كرده را با 1 عدد پیاز چرخ كنید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و دو قاشق سوپخوری آرد لپه به آن بیفزائید و خوب ورز دهید حالا از مخلوط، توپ‌های كوچكی بسازید و كوفته ریزه را در روغن سرخ كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیقلیه پنیر و اسفناجقیله پنیرقیله اسفناجقیلهآشپزی با قیله تعداد بازديد: 1706 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟