روشتهیه
یک قابلمه آب را جوش بیاورید. گوشت را شسته و به تکههای بزرگ خرد کنید و در آب جوش بریزید و بعد از یک جوش در آبکش خالی کنید.
در قابلمهای کمی روغن بریزید و گوشت را کمی تفت دهید، پیازها (درسته) و هویج را روی آن گذاشته و فلفل بزنید و آب به مقدار کافی بریزید تا گوشت بپزد و اواخر پخت نمک بزنید. 2 لیتر آب را جوش بیاورید و اسفناج را 3 دقیقه در آب جوش ریخته و آبکش کنید و روی آن آب سرد ریخته و بعد همراه پیازداغ کمی سرخ کنید. برنج را آبکش کنید. اسفناج را همراه با گوشت، گرد غوره و عدس لابهلای برنج ریخته و برنج را دم کنید. کشمش را شسته و سرخ کنید. برنج را در ظرف مناسب سرو ریخته و با کشمش و برنج زعفرانی تزیین کرده و روغن حیوانی رویش بریزید.
نکتهها
1- اسفناج را میتوانید با کمی روغن و پیازداغ تفت دهید.
2- آب عدس را بعد از پختن دور بریزید.
3- از کنسرو عدس پخته هم میتوانید استفاده کنید.