آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سیبزمینیها را پوست گرفته و حبهای خرد کنید. آنگاه آنها را در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.
سپس اسفناج را بخارپز کنید و در صافی بریزید، تا آب اضافی آن گرفته شود، بعد آن را ساطوری کنید. حالا در تابه مناسبی کره را بریزید و روی حرارت بگذارید.
سیر را اضافه کنید و قدری تفت دهید، اسفناج، نمک، فلفل، سیبزمینی، زیره، گشنیز و بیکن را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید.
اینک تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. حالا پنیر فتا و پنیر موزارلا را افزوده و مخلوط کنید.
اکنون قالب کمربندی به قطر220 سانتی را انتخاب کنید، 4 ورق از خمیر فیلو را لایه لایه با کره آبکرده آغشته کنید و در کف قالب قرار دهید و مواد فراهم کرده را روی خمیر بریزید و لبههای خمیر را رویش جمع کنید.
سپس 4 لایه از خمیر باقیمانده را با کره آغشته کنید و رویش قرار دهید و با دست به قسمتهای اضافی خمیر فرم دهید.
اینک پای را به مدت 30-40 در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا سطحش طلائی رنگ شود.