آشپزباشی - اعظم گلزار منش :
روشتهیه
روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا آن را کنار بگذارید و قارچ را روی حرارت با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. سپس خمیر فراهم کرده را در قالب مناسبی پهن کنید، رویش را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید تا هنگام پخت پف نکند و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید. آنگاه تارت را از فر خارج کنید و روی آن پیاز و قارچ بریزید و سطحشراصاف کنید. حالا تخممرغ، خامه، نمک و فلفل را خوب با چنگال بزنید و روی سطح مواد بریزید و در نهایت پنیر را اضافه کنید. اینک قالب تارت را مجددا به مدت 20 دقیقه در فر با همان دما قرار دهید تا سطح پنیر طلائی شود. سپس تارت قارچ و پیاز را از قالب جدا سازید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیه خمیر تارت
آرد، کره، زردة تخممرغ و نمک را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد بهصورت خرده نان درآید.
آنگاه آب را کمکم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. سپس خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.