روشتهیه
سيبزمينيهاي پخته را رنده كرده و با تخممرغ، نمك و فلفل مخلوط كنيد. آرد را كمكم و در حين ورز دادن اضافه كنيد، سپس جعفري خرد كرده را نيز اضافه كنيد. خمير هنگامي آماده است كه به دست نچسبد.
1ـ از خمير به اندازه گردو برداشته و با كمك دست آن را گرد كنيد و روي آنها را چنگال زده و در آبجوش و نمك جوشانده و آبكش كنيد.
2ـ خمير را با وردنه و به كمك آرد روي تخته پهن كرده و خمير را برش زده و از مخلوط مواد مياني داخل آن گذاشته و اطراف خمير را ببنديد و در آبجوش و نمك بجوشانيد. از آبكش كردن در ظرف ريخته و سس روي آن بريزيد.
طرز تهيه سس:
كره را آب كرده و خامه را به آن اضافه كنيد وقتي خامه به جوش آمد پنير پيتزا را اضافه كرده و حرارت را خاموش كنيد و روي راويوليها بريزيد.