روشتهیه
پیتزای لادییر، پیتزای خوشمزه و زیبایی است که معمولاً آن را در ساحل دریا میل میکنند. میتوانید آن را بزرگ تهیه کرده و برش بزنید و یا از ابتدا آن را کوچک تهیه کنید. این پیتزا آنقدر لذیذ است که بعد از یکبار خوردن، مجدداً تقاضای آن را خواهید داشت. حتی میشود آن را قبل از شام با یک نوشیدنی مناسب سرو کرد.
طرز تهیهی خمیر پیتزا:
در یک کاسهی کوچک پودر خمیرترش، آب گرم و شکر را با هم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه در محیط مناسب (گرم) قرار دهید تا پف کند. در این فاصله آرد و نمک را با هم مخلوط نموده و در کاسه ی بزرگی الک کنید. وسط آرد را کمی گود کرده و مایهی خمیر عمل آمده را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمایید، سپس روغن زیتون را اضافه کرده و خمیر را 5 تا 7 دقیقه ورز دهید. خمیر آماده را چانه کرده و در کاسهی چرب شده به مدت یکساعت در جای مناسب (گرم) قرار دهید تا حجم آن 2 برابر شود.در این فاصله،روغن زیتون و کره را با هم در تابهای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس پیاز ورقه و حلقه شده را اضافه کرده و هم بزنید، اجازه ندهید پیاز آب بیاندازد و نرم شود و شکری که در پیاز است آزاد شده و پیاز شیرین شود. بلافاصله سیر را اضافه کرده و هم بزنید، سپس آویشن تازه ی خرد شده و یا خشک پودر شده را افزوده و هم بزنید، نمک و فلفل آن را هم اندازه کرده و کنار بگذارید. 2 تا از فیلههای آنچووی یا سالمون و نیمی از زیتون سیاه را در غذاساز و یا در بلندر ریخته و کمی روغن زیتون به آن اضافه کرده، آن ها را به صورت پوره درآورید و کنار بگذارید. فر را با دمای 400 درجهی فارنهایت گرم کنید، هوای داخل خمیر را خارج کرده و خمیر را روی سطح کمی آرد پاشیده باز کنید و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم نموده و به صورت چهارگوش برش دهید و روی سینی مورد نظر (سینی فر) قرار دهید. ابتدا سطح روی خمیر را با سس قرمز پوشش داده و روی آن پنیر پارمزان بپاشید. روی پارمزان را با پنیر موتزارلای رنده شده پوشانده و سطح روی آن را هم با پوره ی فوق پوشش دهید، سپس پیاز تفت داده شده را روی آن ریخته و کمی هم جعفری و ریحان خرد شده روی آن بپاشید. روی پیتزا را با ماهی سالمون (آزاد) برش داده شده و یا با آنچووی و زیتون سیاه منقش سازید و در طبقه وسط فر گرم شده به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.