روشتهیه
ساقهی بادنجان را جدا كرده و از طول به صورت ورقههاي 5 ميليمتري ببريد. لايهي اول و آخر را دور بيندازيد. يك قابلمه آبنمك را به جوش آورده و ورقههاي بادنجان را 2 دقيقه در آن بجوشانيد تا نرم شوند، سپس آبكش كرده و با حوله كاغذي خشك كنيد. بادنجانها را به شكل صليب روي هم قرار داده و كمي نمك و فلفل بزنيد، سپس در مركز آن به ترتيب يكچهارم ورقه پنير، يكي دو برگ ريحان و يك حلقه گوجهفرنگي و يكچهارم ورقه پنير قرار داده و لايهي زيرين بادنجان را روي آن بسته و لايهي بعدي را هم روي آن ببنديد. سپس بقچهها را 20 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شوند.
براي تهيهي سس همهي مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنيد. گريل را داغ كرده و روي آن را با قلم روغن بماليد و هر طرف آن را 5 دقيقه گريل كنيد تا برشته شود. سپس بقچهها را در ظرف چيده و سس را روي آن داده و بادامزميني را روي آن بپاشيد.