آشپزباشی - فاطمه درويش :
روشتهیه
سيبزميني، پياز، زنجفيل، چيلي، گشنيز، آبليمو، پودر انبه و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آنگاه هر بار قدري از اين مايه برداريد و در دست به شكل توپ در آوريد. سپس روغن را در ظرف كوچك و گودي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود و به دماي 180 درجهي سانتيگراد برسد. حالا توپهاي سيبزميني را به كمك چنگال، درون مايهي خميري فرو بريد و در روغن سرخ كنيد تا طلائي رنگ شود. اكنون توپهاي سرخكردهي سيبزميني را روي هولهي كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافيش گرفته شود و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.
روش تهيهي مايهي خميري: آرد نخود و بيكينگپودر را در ظرف مناسبي الك كنيد و پودر چيلي و نمك را به آن بيفزائيد. آنگاه آب را كمكم به مخلوط آرد بيفزائيد تا مايهي صاف و يكدستي حاصل شود. روي اين مايه را بپوشانيد و تا هنگام مصرف در دماي محيط نگه داريد.
یادآوری
مصرف اين غذا همراه با يك چاتني خوشمزه بسيار مطبوع است.