تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
سویا را 10 دقیقه در آب بخیسانید و بعد همراه با کره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه ادویه و ربگوجهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید. حالا پیاز سرخکرده و آب گوجهفرنگی را افزوده و بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود.
اکنون آویشن، نخودفرنگی، ذرت و جعفری را بیفزائید و مخلوط کنید. ورقهای لازانیا را در آب جوش دارای نمک بریزید و همینکه نرم شد، در آبکش بریزید. حالا روی هر ورق لازانیا قدری از مواد میانی بگذارید و پنیر بپاشید. لازانیا را رول کنید.
رولهای لازانیا را در سس فراهم کرده قرار دهید و 20 دقیقه بپزید. اکنون لازانیا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با ذرت و جعفری بیارائید.
یادآوری: برای تهیه سس گوجهفرنگی؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.