روشتهیه
برنج را آبکش کرده، کنار بگذارید. بعد تخممرغ ها را با همزن برقی بزنید، به حدی که حجم آن زیاد شود. ماست، زعفران، بیکینگپودر و نیمی از روغن را به مواد اضافه کرده، مجدداً یک دور با همزن زده، نیمی از پلو را اضافه کنید. در آخر نمک را هم اضافه کرده و هم بزنید. از همان روغنی که دارید ته و بدنه قالب را چرب کرده و زیتونها را به ترتیب رنگ بندی یک دور سبز و یک دور سیاه در کف قالب بچینید. تهچین را روی زیتونها ریخته و با پشت قاشق صاف کرده، در اتمام کار با کف دست چرب شده تتمه پلو را پرس کرده و حسابی فشار دهید. مابقی روغن را روی پلو داده، روی تهچین را با فویل بپوشانید و با چنگال چند عدد شیار روی فویل ایجاد کرده و به مدت نیم ساعت در فری که با حرارت 180 درجهی سانتیگراد از 20 دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را برداشته و مجدداً به مدت 10 دقیقه ته چین را در فر قرار دهید تا بپزد. بعد ته چین را از فر خارج کرده، دور تهچین را با کارد از قالب جدا کرده و در ظرف سرو برگردانید و با ماست کیسهای تزیین کنید.
یادآوری
همیشه تزیین روی کار بایستی از مواد تشکیل دهندهی غذای مورد نظر باشد.