Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:41

مینی‌برگر با نان بریوش

مینی‌برگر با نان بریوش

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای نان بریوش:

کره نرم................ یک‌ویک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ............... 3 عدد

شیر................ یک‌چهارم پیمانه

آب ولرم............... دو سوم پیمانه

شکر............... یک‌دوم پیمانه

نمک ...............یک‌ویک‌دوم قاشق چای‌خوری

مایه خمیر فوری............... دو و یک‌دوم قاشق چای‌خوری

آرد................ چهار و یک‌چهارم پیمانه

 

مواد رومال:

تخم‌مرغ............... 1 عدد

آب ................1 قاشق سوپ‌خوری

 

مواد لازم برگرها :

گوشت چرخ‌کرده.............. 700 گرم

نمک و فلفل............... به مقدار لازم

کالباس گوشت ریزخردشده یا چرخ‌شده............... 100 گرم

پنیر ورقه‌ای........... به تعداد لازم

سس دلخواه.............. به مقدار لازم

خیارشور............. به مقدار لازم

طرز تهیه نان بریوش:

کره و تخم‌مرغ‌ها را بزنید، سپس شیر، آب ولرم، شکر، نمک و مایه خمیر را ریخته و بعد آرد را اضافه کنید تا خمیری لطیف به دست آید. خمیر را خوب ورز دهید و رویش را با نایلون پوشانده و بگذارید تا وربیاید (حدود 5/1 تا 2 ساعت)، سپس چانه‌های حدود 20 گرمی از خمیر جدا کرده و در سینی فر چرب‌شده بچینید و رویش را پوشانده و بگذارید یک ساعت بماند و بعد روی خمیر را با مخلوط تخم‌مرغ و آب رومال کرده و به مدت حدوداً 20 دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید تا طلایی شود و بعد از سردشدن از وسط برش بزنید.

طرز تهیه برگر:

گوشت، نمک، فلفل و کالباس را مخلوط کرده و خوب ورز دهید، سپس به شکل برگرهای کوچک (به اندازه نان‌ها) درآورده و سرخ کنید و روی هر کدام یک برش از پنیر قرار داده و بعد داخل نان‌ها سس بمالید و یک برگر گذاشته و سپس یک حلقه خیارشور و روی آن نان قرار دهید و با خلال دندان محکم کنید.

برچسب ها: برگرهمبرگرنان بریوشطرز تهیه نان بریوشمینی‌برگر با نان بریوش تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است