طرز تهیه نان بریوش:
کره و تخممرغها را بزنید، سپس شیر، آب ولرم، شکر، نمک و مایه خمیر را ریخته و بعد آرد را اضافه کنید تا خمیری لطیف به دست آید. خمیر را خوب ورز دهید و رویش را با نایلون پوشانده و بگذارید تا وربیاید (حدود 5/1 تا 2 ساعت)، سپس چانههای حدود 20 گرمی از خمیر جدا کرده و در سینی فر چربشده بچینید و رویش را پوشانده و بگذارید یک ساعت بماند و بعد روی خمیر را با مخلوط تخممرغ و آب رومال کرده و به مدت حدوداً 20 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شود و بعد از سردشدن از وسط برش بزنید.
طرز تهیه برگر:
گوشت، نمک، فلفل و کالباس را مخلوط کرده و خوب ورز دهید، سپس به شکل برگرهای کوچک (به اندازه نانها) درآورده و سرخ کنید و روی هر کدام یک برش از پنیر قرار داده و بعد داخل نانها سس بمالید و یک برگر گذاشته و سپس یک حلقه خیارشور و روی آن نان قرار دهید و با خلال دندان محکم کنید.