آشپزباشی- معصومه عیوضی
زیره و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و قدری آن را تفت دهید. آنگاه پیازچه و زردچوبه را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس کدو، گوجهفرنگی و قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا کدو نرم شود.
حالا به میزان کافی آب جوش و دال عدس را افزوده تا دال عدس بپزد. اکنون گشنیز، آبلیمو، کاری، نمک و فلفل را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر آن را بپزید. حالا خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری: در کنار این غذا از تخممرغ پخته شده استفاده میکنند.