Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

مافین سوسیس و پنیر

مافین سوسیس و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

اسپری روغن

تخم مرغ متوسط : 12 عدد

سوسیس : به مقدار لازم

آرد گندم : 2 فنجان

آرد سفید : 1 فنجان

بیکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری

شکر : 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین : 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه : 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

شیر کم چرب : 2 فنجان

تخم مرغ بزرگ : 3 عدد زده شده

پنیر چدار : 1 فنجان


طرز تهیه

فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت قرار داده و درون قالب مافین را با اسپری روغن چرب کنید.

12 عدد تخم مرغ را درون آب جوش بپزید.

سوسیس ها را خرد کرده و درون تا با روغن زیتون کمی تفت دهید.

آرد سفید، آرد گندم،شکر، نمک، شیر، فلفل، بیکینگ پودر، جوش شیرین و تخم مرغ های زده شده را درون کاسه ای با هم مخلوط کنید.

سوسیس های تفت داده شده و پنیر چدار را درون این مخلوط بریزید.

از این مخلوط درون قالب مافین بریزید و تخم مرغ ها پخته شده و پوست کنده را درون آن قرار دهید.

سپس روی تخم مرغ مجدد از این مخلوط بریزید.

قالب را برای 17 دقیقه درون فر قرار دهید تا این مخلوط کامل سفت شده و پنیر چدار آب شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیپنیر چدارمافینسوسیسروغن زیتونفینگرفودفستفود تعداد بازديد: 243 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است