Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

مسقعه

مسقعه

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بادنجان ضخیم یا دلمه‌ای............... 3 عدد

گوشت چرخ‌کرده................. 350 گرم

پیاز خردشده................. 1 عدد

فلفل سبز خردشده................ 2 عدد

رب گوجه ..................2 قاشق سوپ‌خوری

گوجه‌فرنگی بزرگ، رنده‌شده............... 2 عدد

نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز ترکیه‌ای (پول بیبر) ...................به مقدار لازم

روغن................. به مقدار لازم

پنیر موتزارلای رنده‌شده.................... 1 پیمانه

 

مواد برای سس:

رب گوجه.................... 1 قاشق سوپ‌خوری

آب جوش................. یک‌دوم پیمانه

روش‌تهیه

بادنجان‌ها را راه‌راه پوست گرفته و حلقه‌ای خرد کنید و در آب نمک به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. کمی روغن در تابه ریخته و گوشت را در آن تفت دهید، هنگامی که آب گوشت کشیده شد پیاز را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر تفت دهید، سپس فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید، رب گوجه را هم افزوده و تفت دهید و در آخر گوجه را به غذا بیفزایید، نمک و ادویه زده و درِ ماهی‌تابه را بگذارید و چند دقیقه بعد از روی حرارت بردارید. بادنجان‌ها را که از آب نمک خارج کرده‌اید خشک کرده و در روغن سرخ کنید. بادنجان‌های سرخ‌شده را در ظرف پیرکس بچینید. روی هر حلقه بادنجان کمی از مواد گوشتی و سپس پنیر ریخته و با بادنجان دیگری روی آن را بپوشانید. روی بادنجان به دلخواه گوجه‌‌فرنگی و فلفل گذاشته و سس (مخلوط رب و آب جوش) را روی مواد بریزید و در پایان به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید.

برچسب ها: آموزش آشپزیپیش غذاپنیر موتزارلامسقعهطرز تهیه مسقعهبادنجان تعداد بازديد: 255 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است