روشتهیه
بادنجانها را راهراه پوست گرفته و حلقهای خرد کنید و در آب نمک به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. کمی روغن در تابه ریخته و گوشت را در آن تفت دهید، هنگامی که آب گوشت کشیده شد پیاز را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر تفت دهید، سپس فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید، رب گوجه را هم افزوده و تفت دهید و در آخر گوجه را به غذا بیفزایید، نمک و ادویه زده و درِ ماهیتابه را بگذارید و چند دقیقه بعد از روی حرارت بردارید. بادنجانها را که از آب نمک خارج کردهاید خشک کرده و در روغن سرخ کنید. بادنجانهای سرخشده را در ظرف پیرکس بچینید. روی هر حلقه بادنجان کمی از مواد گوشتی و سپس پنیر ریخته و با بادنجان دیگری روی آن را بپوشانید. روی بادنجان به دلخواه گوجهفرنگی و فلفل گذاشته و سس (مخلوط رب و آب جوش) را روی مواد بریزید و در پایان به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.