آشپزباشی - معصومه عيوضی :
روش تهیه
هويج، فلفل دلمهاي، نخودفرنگي، جعفري، ذرت و قارچ را در سهقاشق سوپخوري روغن در تابهي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و 1 دقيقه تفت دهيد. آنگاه پنير، نمك و فلفل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس خمير پيراشكي را پهن كنيد و هر بار قدري از مايهي فراهمكرده، وسط هر خمير بگذاريد و بپيچيد. اينك دستپيچها را در ظرف نسوز چربكرده قرار دهيد و به مدت تقريبي 30 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجهي سانتيگراد برشته كنيد حالا دستپيچ را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بگذاريد و با سس ميل نيد.
روش تهيهي سس:
كره را در تابه بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آنگاه آرد را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا زردهي تخممرغ، نمك، فلفل و پنير پارمسان را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد. سپس بادام هندي را به سس بيفزائيد.