آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده پهن کنید. آنگاه خمیر را در سینی پیتزا قرار دهید. حالا روی سطح خمیر را با سس آغشته کنید. سپس 2 قاشق از پنیر را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب بادمجان، کدو، کیپر، قارچ و پیاز را روی سطح آن قرار دهید و باقیماندة پنیر را رویش بپاشید. حالا پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
یادآوری: طرز تهیه خمیر پیتزا در شماره 125 مجله آشپزباشی آموزش داده شده است.