آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
در ظرف مناسب مایکروویو 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید. آنگاه فیله مرغ و پیاز را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا ظرف را درون مایکروویو قرار دهید، سرپوش را بگذارید و مایکروویو را با قدرت 100 درصد به مدت 15 دقیقه روشن کنید. (در این فاصله یکی دو بار مرغ را هم بزنید).
سپس ظرف حاوی مرغ را از دستگاه خارج نمائید و اسفناج، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا با قدرت 80 درصد 5 دقیقه دیگر آن را بپزید. اینک آلو خیسانده را به همراه یک پیمانه استاک مرغ به خورش اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با قدرت 80 درصد خورش را در دستگاه مایکروویو بپزید.
حالا خورش را از دستگاه بیرون آورید و در ظرف مناسبی بکشید و همراه با چلو سرو نمائید.