Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

تاس‌كباب‌لبو

تاس‌كباب‌لبو

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

به پوست كنده و خرد كرده .................2 عدد

هويج پوست كنده و حلقه‌اي خرد كرده............... 1 عدد

پياز حلقه‌اي خرد كرده ................2 عدد

كرفس خرد كرده ................2 ساقه

سيب‌‍‌زميني حلقه‌اي خرد كرده .................2 عدد

بادمجان پوست گرفته و حلقه‌اي خرد كرده.................. 1 عدد

گل كلم گلچه‌اي خرد كرده ...............100 گرم

آلو بخارا خيسانده.................10 عدد

لبوي خرد كرده................. 1 عدد

مارگارين..............  50 گرم

رب گوجه‌فرنگي............... 2 قاشق سوپخوري

ادويه‌ي مخلوط...............  1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل.................به ميزان لازم

آب ليمو‌ي تازه........... 1 قاشق سوپخوري

گردوي پودر كرده............. 1 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - معصومه عيوضـي :

روش‌تهیه

به، هويج و پياز را در قابلمه‌ي مناسبي بچينيد و كرفس، سيب‌زميني و بادمجان را بيفزائيد و ده دقيقه بپزيد. آن‌گاه گل‌كلم، آلو و لبو را اضافه كنيد. سپس مارگارين را آب كنيد. رب گوجه‌فرنگي،‌ ادويه، ‌نمك و فلفل را بيفزائيد و قدري تفت دهيد. اكنون آبليمو را نيز به آن اضافه كنيد و سس فراهم كرده را روي تاس‌كباب بريزيد. حالا بگذاريد تاس‌كباب بپزد و جا بيفتد. آن‌گاه تاس‌كباب را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با پودر گردو بيارائيد.

 

یادآوری

ادويه‌ي مخلوط را از عطاري‌ها تهيه فرمائيد.

اگر لازم بود يك پيمانه اب به تاس كباب اضافه كنيد.

 

خواص آلو بخارا

میوه‌ خوشمزه‌ای که می‌تواند شما را از اختلالات گوارشی، یبوست و دیابت نجات دهد. طبع آلو بخارا سرد و تر است و به همین دلیل برای سردرد و کاهش حرارت بدن بسیار مفید است. خواص آلو بخارا در طب سنتی معالجه راحت یبوست ذکر شده است.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتیتاس کبابتاس‌كباب‌لبوطرز تهیه تاس‌كباب‌لبو تعداد بازديد: 408 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است