آشپزباشی - معصومه عيوضـي :
روشتهیه
به، هويج و پياز را در قابلمهي مناسبي بچينيد و كرفس، سيبزميني و بادمجان را بيفزائيد و ده دقيقه بپزيد. آنگاه گلكلم، آلو و لبو را اضافه كنيد. سپس مارگارين را آب كنيد. رب گوجهفرنگي، ادويه، نمك و فلفل را بيفزائيد و قدري تفت دهيد. اكنون آبليمو را نيز به آن اضافه كنيد و سس فراهم كرده را روي تاسكباب بريزيد. حالا بگذاريد تاسكباب بپزد و جا بيفتد. آنگاه تاسكباب را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با پودر گردو بيارائيد.
یادآوری
ادويهي مخلوط را از عطاريها تهيه فرمائيد.
اگر لازم بود يك پيمانه اب به تاس كباب اضافه كنيد.
خواص آلو بخارا
میوه خوشمزهای که میتواند شما را از اختلالات گوارشی، یبوست و دیابت نجات دهد. طبع آلو بخارا سرد و تر است و به همین دلیل برای سردرد و کاهش حرارت بدن بسیار مفید است. خواص آلو بخارا در طب سنتی معالجه راحت یبوست ذکر شده است.