آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
هر سینه را به آرامی برش بزنید، به شکلی که در انتها از هم جدا نشود. آنگاه روی تخته کار قرار دهید. حالا رویش را با کیسه فریزر بپوشانید و با استیککوب بکوبید تا صاف و یکدست شود. سینهها را به همین شکل آماده کنید. سپس با نمک و فلفل مزهدار کنید. روی نیمی از سینه دو ورق پنیر قرار دهید و رویش یک ورق ژامبون بگذارید. مجددا روی ژامبون 2 ورق پنیر قرار دهید. اینک نیمه آن را روی پنیر برگردانید و با دست خوب بفشارید. اطراف آن را صاف کنید و اضافیهایش را با کارد تیز ببرید تا به شکل مستطیل منظمی درآید. در سلفون بپیچید و در فریزر بگذارید تا منجمد شود. اکنون هر کدام را با تخممرغ آغشته کنید و در پودر کورنفلکس بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. در ظرف مناسبی قرار دهید.