آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
دو سيني مخصوص فر را با كرة آبكرده چرب كنيد و سبزيها را به خلالهاي دوونيم ميليمتري خرد كنيد. آنگاه پيازچه را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا روغن كنجد را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد. سبزيها را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد. سپس زنجفيل، سير، كنجد و سويا سس را افزوده و 1دقيقه تفت دهيد و اندكي نمك و فلفل بزنيد. اكنون اين مخلوط را كنار بگذاريد تا كاملا خنك شود. اينك فر را با دماي 200 درجة سانتيگراد گرم كنيد و يكي از خميرهاي فيلو را روي ميز كار بگذاريد و رويش كرة آبكرده بماليد. آنگاه خمير ديگري رويش بگذاريد و دوباره كره بماليد. به همين ترتيب باقيماندة خمير فيلو را دو تا دوتا روي هم بگذاريد و بين آنها كره بماليد. اكنون هر خمير را به 9 مستطيل 9×15 سانتيمتري ببريد و روي عرض هر خمير، يك قاشق سوپخوري از ماية فراهم كرده، بگذاريد. سپس خمير را از دو لبة آن، روي ماية مياني تا كنيد و بعد آن را بپيچيد و رول كنيد. رولها را در سيني بچينيد، رويشان كره بماليد و به مدت تقريبي
10-12 دقيقه يا تا زمانيكه ترد و طلائيرنگ شود، در فر بپزيد. در صورت دلخواه ميتوانيد اسپرينگ رول را با سويا سس يا سس چيلي شيرين ميل كنيد.
خواص زنجفیل
زنجفیل در کاهش شدت درد موثرتر از داروی بی اثر است . به علاوه، به نظر می رسد زنجفیل به اندازه مفنامیک اسید ( داروی درد NSAID ) موثر باشد. برخی تحقیقات نشان می دهند زنجفیل تاثیر آرتروز را بهبود می بخشد در حالی که مطالعات دیگر نشان می دهند زنجفیل تنها در طول اولین درمان موثر است بنابراین تحقیقات بیشتری برای تعیین واقعیت لازم است.