روشتهیه
مرغ (سينه بدون پوست و استخوان) را به شكل رشتههاي نازك و به طول 4 سانت برش بزنيد. پياز خلال شده را با نمك، زردچوبه، زعفران و فلفل ماساژ دهيد تا با اين روش پياز كمي آب بيندازد سپس با مرغ برش داده شده مخلوط نموده و براي دو سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزهدار شود سپس مايه خوابانده شده را با روغن مايع (به ميزان لازم) كاملاً تفت دهيد. فلفل دلمهاي به رنگهاي متنوع انتخاب نموده به شكل خلالهاي نازك و بلند برش نماييد و با كمي روغن مايع تفت دهيد تا براق شود و با نمك (به ميزان لازم) و قارچ تفت داده شده مخلوط نماييد. ظرف مورد نظر (پيركس) را چرب نموده سپس مايه تفت داده شده مرغ را طولي وسط ظرف به صورتي كه روي هم قرار بگيرند بچينيد سپس مايه قارچ و فلفل دلمهاي را روي آن گذاشته و سطح روي آن را با ورقههاي نازك كالباس مرغ بپوشانيد، سپس سس سفيد را روي آن بريزيد به طوري كه تمام مواد را پوشش دهد و پنير رنده شده را روي آن بپاشيد و در فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد طبقه وسط قرار دهيد تا روي آن طلايي خوشرنگ شود، سپس از فر خارج و با كمي سس سفيد زعفراني، بچه ذرت، سس كچاپ و جعفري تزيين و سپس سرو نماييد.