Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

رمانف قارچ و فلفل

رمانف قارچ و فلفل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

مرغ (سينه يا فيله)..................... 600 گرم

پياز (خلال شده) بزرگ..............1 عدد يا 2 عدد متوسط

قارچ ورقه شده تفت داده شده.................400 گرم

فلفل دلمه‌اي .................يك و نيم عدد

كالباس مرغ(دودي نباشد)...................4 تا 5 برش

سس سفيد یا بشامل...................يك و نيم پيمانه

پنير رنده شده هلندي يا مشابه .................50 گرم

نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران....................به ميزان لازم

روغن مايع ....................به ميزان لازم

بچه ذرت و جعفري.....................مقداري، براي تزيين

روش‌تهیه

مرغ  (سينه بدون پوست و استخوان) را به شكل رشته‌هاي نازك و به طول 4 سانت برش بزنيد. پياز خلال شده را با نمك، زردچوبه، زعفران و فلفل ماساژ دهيد تا با اين روش پياز كمي آب بيندازد سپس با مرغ برش داده شده مخلوط نموده و براي دو سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شود سپس مايه خوابانده شده را با روغن مايع (به ميزان لازم) كاملاً تفت دهيد. فلفل دلمه‌اي به رنگ‌هاي متنوع انتخاب نموده‌ به شكل خلال‌هاي نازك و بلند برش نماييد و با كمي روغن مايع تفت دهيد تا براق شود و با نمك (به ميزان لازم) و قارچ تفت داده شده مخلوط نماييد. ظرف مورد نظر (پيركس) را چرب نموده سپس مايه تفت داده شده مرغ را طولي وسط ظرف به صورتي كه روي هم قرار بگيرند بچينيد سپس مايه قارچ و فلفل دلمه‌اي را روي آن گذاشته و سطح روي آن را با ورقه‌هاي نازك كالباس مرغ بپوشانيد، سپس سس سفيد را روي آن بريزيد به طوري كه تمام مواد را پوشش دهد و پنير رنده شده را روي آن بپاشيد و در فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي‌گراد طبقه وسط قرار دهيد تا روي آن طلايي خوشرنگ شود، سپس از فر خارج و با كمي سس سفيد زعفراني، بچه ذرت، سس كچاپ و جعفري تزيين و سپس سرو نماييد.

برچسب ها: آموزش آشپزیفینگرفودپنیر ورقه ایرمانف قارچ و فلفلطرز تهیه رمانف قارچ و فلفلكالباس مرغ تعداد بازديد: 247 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است