آشپزباشی- معصومه عیوضی
ابتدا ماكارونی را به مدت 12 تا 15 دقیقه، با آب و نمك بجوشانید و آبكش كنید. آلو را در آب سرد بخیسانید.
پنیر توفو را به مدت 1 ساعت در زعفران، فلفل و آب لیموترش، بخوابانید تا مزهدار شود.
در تابهی مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید و زردچوبه و ادویه را اضافهكنید.
سپس اسفناج را با پیاز كمی تفتدهید تا آبش بخار شود. حالا نمك و فلفل و ادویه را بیفزائید تا مزهدار شود.
آنگاه آلو و پنیر توفو را تفت دهید تا آب آن بخار شود. نمك، فلفل و ادویه را نیز اضافه نمائید.
در این هنگام آلو و پنیر توفو را به مواد اضافهكنید تا با هم تركیب شوند. اینك ماكارونی را به مواد بیفزائید و با آن مخلوط سازید.
مقداری كرهی آبكرده نیز اضافه كنید. حالا ماكارونی را گرم میل نمائید.
یادآوری: از زنجفیل تازه رندهكرده نیز میتوانید در این خوراك استفاده نمائید.
نكتههای خواندنی
پنیر توفو، پنیری است كه از شیر سویا تهیه میشود. شما میتوانید این پنیر را از فروشگاههای معتبر تهیه نمائید.