آشپزباشی- معصومه عیوضی
روغن، پیاز، پیازچه، و سیر را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و قدری تفت دهید. آنگاه هویج، قارچ، کرفس و کلم را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید به مدت تقریبی 5 دقیقه.
حالا لوبیا، نمک، فلفل، پاپریکا، جوزهندی و رب انار را افزوده و مخلوط کنید. اینک در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بهجوش آورید. نودل را بپزید تا کمی نرم شود و در صافی بریزید.
حالا نودل را با مواد فراهم کرده، پنیر کرد و آب نارنج مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری: به جای نودل از برنج قهوهای میتوانید استفاده کنید.