روشتهیه
بادنجانها را از طول برش داده، نمك بزنيد و بگذاريد 2 تا 3 ساعت بماند، سپس بادنجانها را خشك كرده و سرخ كنيد. گوشت، پياز، جعفري، فلفل، نمك و نيمي از جوز را مخلوط كرده و ورز دهيد، سپس مايه را به شكل دوک و به اندازه انگشت درآورده و كنار بگذاريد. پوست گوجهفرنگيها را گرفته و حلقه حلقه كنيد، اما خيلي نازك نباشد. گوجهفرنگیها را هم كف يك ظرف نسوز چيده و كمي نمك و فلفل و جوز روي آن بپاشيد، فلفل سبز را روي گوجهها ريخته و بادنجانها را به دور گوشتها بپيچيد و روي گوجهفرنگيها قرار دهيد. كمي جوز و نمك روي بادنجانها بپاشيد. يكدوم پيمانه آب اضافه كرده و با فويل كه چند سوراخ روي آن ايجاد كردهايد روي ظرف را بپوشانيد سپس ظرف را در فر گرم شده با 175 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر قرار دهید تا آماده شود. اگر از اجاق گاز استفاده ميكنيد در ظرف را ببنديد و روي حرارت کم قرار دهيد تا جا بيفتد. اين غذا را با نان يا برنج صرف كنيد.