تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه سیر و پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا پودر کاری، زنجفیل، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. اینک هویج و گوجهفرنگی را اضافه کنید و با حرارت ملایم 10 دقیقه بپزید.
سپس بادمجانها را از وسط به دو قسمت برش بزنید، درون بادمجان را قدری خالی کنید . اکنون نمک بزنید و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد کبابی کنید.
سپس با مواد فراهم کرده درون بادمجانها را پر کنید و از مخلوط پنیر و گشنیز روی آنها را بپوشانید و به مدت تقریبی 5 دقیقه در فر آن را گریل کنید. حالا بادمجانهای پر شده را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با زیتون و گوجه گیلاسی آن را بیارائید.
یادآوری: در صورت تمایل از مغز بادمجانهای خارج کرده میتوانید با مواد تهیه شده ترکیب کنید.